Julkisivupesut, impregnointi ja huoltosopimukset

Home » Palvelut » Julkisivupesut, impregnointi ja huoltosopimukset

Julkisivupesut, huoltokäsittely, impregnoinnit ja huoltosopimukset – Katseenkestävä ja edustava julkisivu tuo säästöä!

Julkisivumaalaus ja julkisivusaneeraus Etelä-Suomi - Saumalaakso - Suomalaista palvelut

Julkisivupesut, kattopesut ja käsittelyt

Puhdistamme ja tuhoamme julkisivupinnoille ja katoille kertyneen lian ja mikrobikasvuston.

Käsittely sopii puu-, tiili-,betoni-,harkko-, muovi- ja peltipinnoille. Suojaa pinnat haitallisista mikrobikasvustoista. Ehkäisee puun lahoamista. Lisää asuinmukavuttaa ja asuntojen arvoa.

Ajoissa tehty julkisivujepesu / kattopesu säästää selvää rahaa. Haitallinen lika ja mikrobikasvusto vie julkisivuilta ja katoilta laskennallista käyttöikää jopa Mannerheiminkatu 29 Porvoo 005vuosikymmenillä.

Käytämme ainoastaan laadukkaita, turvallisia ja myrkyttömiä tuotteita.  Ne on valmistettu perinteitä ja ympäristöarvoja kunnioittaen.

Julkisivumaalaus ja impregnointi

Saumalaakso on myös julkisivumaalausten ja impregnoinnin erityistaitaja. Julkisivumaalausten ja impregnoinnin suorittaminen on vaativaa erityistyötä ja sisältää elementtien lisäksi ovet, parvekkeet, ikkunat, pellitykset, syöksytorvet, vesipellit, metalliosat, puuosat,  kaiteet ja monia pienempiä osia ja yksityiskohtia

Talon julkisivumaalaus ja impregnointi on säännöllisesti tehtynä, talon julkisivun vaurioita ehkäisevä ja talon ulkonäköä kohentava toimenpide.  Käytämme julkisivumaalauksissa ja impregnoinneissa aina kohteeseen parhaiten soveltuvia maaleja, impregnointiaineita ja työvälineitä pysyvän ja laadukkaan lopputuloksen takaamiseksi.

Saumalaakso tekee kokonaisvaltaiset julkisivujen käsittelyt Etelä-Suomen ja Länsi-Suomen alueella.

Mitä on julkisivun impregnointi?

Impregnointi suoritetaan imeyttämällä betonipinta silaani- tai siloksaanipitoisilla materiaaleilla. Impregnointi muodostaa betonipinnan huokosrakenteeseen vettä hylkivän pinnan ja suojaa betonirakennetta ulkopuoliselta kosteudelta.

Menetelmällä voidaan suojata betonipintoja, kun pakkasrapautuminen on alkuvaiheessa.

Pyydä tarjous Etelä- tai Länsi-Suomen alueelta.

Julkisivujen huoltosopimus

Urakoimiimme kohteisiin on mahdollista saada kattava lisäturva. Perinteisen kahden vuoden työtakuulle on nyt myös mahdollista saada Jatkoaika -lisäpalvelu. Jatkoaika -lisäpalvelu antaa huolettomia vuosia julkisivulle jopa kymmeneksi vuodeksi. Huolehdimme vuosittain, että sopimuksessa sovitut asiat ovat kunnossa. Räystäät vetävät, julkisivuille tai katoille ei ole muodostunut haitallista mikrobikasvillisuutta ja se tärkein, saumat pitävät veden siellä missä kuuluvat, eli ulkona.Niittykulmantie 1-3, Lassila 001

Jatkoaika -lisäpalvelu säästää rahaa! Korjaamme mahdolliset vauriot jo ennen kuin niistä ehtisi syntyä merkittävää haittaa. Käsittelemme julkisivujen ja/tai kattojen pinnat siten, että haitallinen sammal, jäkälä tai mikrobikasvillisuus ei pääse niihin pesimään. Edullinen Jatkoaika -huoltosopimus siirtää mittavat ja arvokkaat julkisivusaneeraukset hamaan tulevaisuuteen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

siisitä

Ennakoi vahingot – Saumalaakso Oy

RT-tuotekorttien avulla suunnittelija ja hankinnoista vastaava valitsee oikeat tuotteet, tarvikkeet ja laitteet hankkeeseensa. Kaksi- tai useampisivuinen tuotekortti kertoo tuotteen tekniset tiedot selkeästi jäsenneltynä ja luokiteltuna. (www.rakennustieto.fi)
Löydät saumalaakso oy:n RT-kortti täältä.

facebook

Julkisivuelementti- ja ikkunakarmisaumat vaativat väliin joustavaa saumausainetta. Betonielementtejä ei voida panna tiiviiseen puskusaumaan toisiaan vasten.

Julkisivuelementti- ja ikkunakarmisaumat vaativat väliin joustavaa saumausainetta. Betonielementtejä ei voida panna tiiviiseen puskusaumaan toisiaan vasten.

Ajoissa tehty elementtitalon saumausten uusiminen tulee huomattavasti edullisemmaksi kuin korjaustyöt vaurioiden ilmaantumisen jälkeen.

Ajoissa tehty elementtitalon saumausten uusiminen tulee huomattavasti edullisemmaksi kuin korjaustyöt vaurioiden ilmaantumisen jälkeen.

Saumalaakso Oy on Julkisivuyhdistyksen jäsenliike

Julkisivuyhdistys on vuonna 1995 perustettu aatteellinen yhdistys, jonka tavoitteena on edistää ja kehittää julkisivuje esteettistä ja teknistä rakentamistapaa. Yhdistys pyrkii myös edistämään selkeiden määräysten ja ohjeiden aikaansaamista sekä käyttökelpoisten rakenneratkaisujen kehittämistä julkisivurakentamiseen.

Alan koulutuksen kehittäinen, ajankohtaisen tiedon julkaiseminen sekä tutkimus- ja kehitystyön edistäminen ovat myös yhdistyksen tavoitteita.

Yhdistyksen jäsenet edustavat monipuolisesti alalla toimivia teollisuus-, urakoitsija- ja suunnitteluyrityksiä sekä tutkimuslaitoksia, rakennuttajia ja kiinteistönomistajia.

Yhdistyksellä on lähes sata jäsentä.

Teksti ja lisätietoa: http://www.julkisivuyhdistys.fi/