skip to Main Content

Julkisivupesut, huoltokäsittely, impregnoinnit ja huoltosopimukset – Katseenkestävä ja edustava julkisivu tuo säästöä!

Julkisivupesut, kattopesut ja käsittelyt

Puhdistamme ja tuhoamme julkisivupinnoille ja katoille kertyneen lian ja mikrobikasvuston.

Käsittely sopii puu-, tiili-,betoni-,harkko-, muovi- ja peltipinnoille. Suojaa pinnat haitallisista mikrobikasvustoista. Ehkäisee puun lahoamista. Lisää asuinmukavuttaa ja asuntojen arvoa. Ajoissa tehty julkisivujepesu / kattopesu säästää selvää rahaa. Haitallinen lika ja mikrobikasvusto vie julkisivuilta ja katoilta laskennallista käyttöikää jopa vuosikymmenillä.

Käytämme ainoastaan laadukkaita, turvallisia ja myrkyttömiä tuotteita.  Ne on valmistettu perinteitä ja ympäristöarvoja kunnioittaen.

Julkisivumaalaus ja impregnointi

Saumalaakso on myös julkisivumaalausten ja impregnoinnin erityistaitaja. Julkisivumaalausten ja impregnoinnin suorittaminen on vaativaa erityistyötä ja sisältää elementtien lisäksi ovet, parvekkeet, ikkunat, pellitykset, syöksytorvet, vesipellit, metalliosat, puuosat,  kaiteet ja monia pienempiä osia ja yksityiskohtia

Talon julkisivumaalaus ja impregnointi on säännöllisesti tehtynä, talon julkisivun vaurioita ehkäisevä ja talon ulkonäköä kohentava toimenpide.  Käytämme julkisivumaalauksissa ja impregnoinneissa aina kohteeseen parhaiten soveltuvia maaleja, impregnointiaineita ja työvälineitä pysyvän ja laadukkaan lopputuloksen takaamiseksi.

Saumalaakso tekee kokonaisvaltaiset julkisivujen käsittelyt Etelä-Suomen ja Länsi-Suomen alueella.

Mitä on julkisivun impregnointi?

Impregnointi suoritetaan imeyttämällä betonipinta silaani- tai siloksaanipitoisilla materiaaleilla. Impregnointi muodostaa betonipinnan huokosrakenteeseen vettä hylkivän pinnan ja suojaa betonirakennetta ulkopuoliselta kosteudelta.

Menetelmällä voidaan suojata betonipintoja, kun pakkasrapautuminen on alkuvaiheessa.

Saumalaakso Oy on Julkisivuyhdistyksen jäsenliike

Julkisivuyhdistys on vuonna 1995 perustettu aatteellinen yhdistys, jonka tavoitteena on edistää ja kehittää julkisivuje esteettistä ja teknistä rakentamistapaa. Yhdistys pyrkii myös edistämään selkeiden määräysten ja ohjeiden aikaansaamista sekä käyttökelpoisten rakenneratkaisujen kehittämistä julkisivurakentamiseen.

Alan koulutuksen kehittäinen, ajankohtaisen tiedon julkaiseminen sekä tutkimus- ja kehitystyön edistäminen ovat myös yhdistyksen tavoitteita.

Yhdistyksen jäsenet edustavat monipuolisesti alalla toimivia teollisuus-, urakoitsija- ja suunnitteluyrityksiä sekä tutkimuslaitoksia, rakennuttajia ja kiinteistönomistajia.

Yhdistyksellä on lähes sata jäsentä.

Teksti ja lisätietoa: http://www.julkisivuyhdistys.fi/

Back To Top