skip to Main Content

Julkisivupesut ja impregnoinnit Etelä-Suomessa ja Länsi-Suomessa

Turvaa rakennukselle!

Hyvä ylläpito on suunnitelmallista, jolloin korjaukset eivät tule yllätyksenä, vaan niihin on varauduttu jo etukäteen sekä teknisesti että taloudellisesti. Hyvän lopputuloksen aikaansaaminen onnistuu vain huolellisesti ja hyvillä materiaaleilla tehtynä.

Julkisivusaneeraus, julkisivumaalaus, Saumalaakso on Suomen Julkisivu-Urakoitsijat Ry:n jäsenyritys

Sujuvasti Suomen parhaita julkisivuja

Suomen Julkisivu-Urakoitsijat Ry (SUJU) on julkisivurakentamisen asiantuntija. Yhdistyksen tarkoitus on jäsentemme edunvalvonta, koulutus ja julkisivukorjausalan kehittäminen sekä laadun parantaminen.

Yhdistyksemme on ollut merkittävällä osalla kunnostamassa kansallisomaisuuttamme. Viimeisen 19 vuoden aikana (1994-2014) Suju:n jäsenet ovat korjanneet ja pinnoittaneet noin 6,5 milj. m² julkisivuja, tehneet sisämaalaustöitä yli 15 milj. m³ ja kunnostaneet parvekkeita noin 95 000 kpl. Toimiala kattaa laajasti kaikentyyppiset julkisivutyöt korjauksista maalauksiin ja muihin pintatöihin.

Lisätietoa: http://www.suju.fi/

Saumalaakson palveluihin kuuluu myös julkisivusaneeraukset Etelä-Suomessa ja Länsi-Suomessa.

Julkisivusaneeraus on usein yksi taloyhtiöiden merkittävimmistä investoinneista. Laadukkaasti tehty ja toteutettu julkisivusaneeraus palauttaa kohteen entiseen kuntoon ja lisää asuinmukavuutta sekä asuntojen arvostusta.

Oman työn osuus on urakoidessamme lähes poikkeuksetta 100%. Teemme julkisivujen saneeraukset alusta loppuun Etelä-Suomen ja Länsi-Suomen alueella. Julkisivusaneerausprosessi suunnitellaan huolellisesti ennen toteuttamista. Näin julkisivusaneerauksesta saadaan mahdollisimman laadukas lopputulos, joka pysyy budjetissa.

Espoolainen taloyhtiö sai uudet elementtisaumat. Samalla pesimme ja maalasimme julkisivun. Lopputuloksena erittäin näyttävä ja edustava julkisivu.

Julkisivumaalaus, -pesut ja impregnointi

Saumalaakso on myös julkisivumaalausten, -pesujen ja impregnoinnin erityistaitaja. Julkisivumaalausten, -pesujen ja impregnoinnin suorittaminen on vaativaa erityistyötä ja sisältää elementtien lisäksi ovet, parvekkeet, ikkunat, pellitykset, syöksytorvet, vesipellit, metalliosat, puuosat,  kaiteet ja monia pienempiä osia ja yksityiskohtia

Talon julkisivumaalaus, -pesu ja impregnointi on säännöllisesti tehtynä, talon julkisivun vaurioita ehkäisevä ja talon ulkonäköä kohentava toimenpide.  Käytämme julkisivumaalauksissa ja impregnoinneissa aina kohteeseen parhaiten soveltuvia maaleja, impregnointiaineita ja työvälineitä pysyvän ja laadukkaan lopputuloksen takaamiseksi. Meiltä julkisivumaalaus, julkisivupesut ja impregnoinnit tarpeittesi mukaisesti! Pyydä tarjous Etelä- tai Länsi-Suomen alueelta.

Saumalaakso tekee kokonaisvaltaiset julkisivusaneeraukset ja julkisivumaalaukset Etelä-Suomen ja Länsi-Suomen alueella.

Mitä on julkisivun impregnointi?

Impregnointi suoritetaan imeyttämällä betonipinta silaani- tai siloksaanipitoisilla materiaaleilla. Impregnointi muodostaa betonipinnan huokosrakenteeseen vettä hylkivän pinnan ja suojaa betonirakennetta ulkopuoliselta kosteudelta.

Menetelmällä voidaan suojata betonipintoja, kun pakkasrapautuminen on alkuvaiheessa.

Laatupolitiikka

Toimintamme periaatteena on yhdistää ammattimiehen taidot, oikeat työtavat, hyvät välineet ja tuotteet toimivaksi kokonaisuudeksi. Siksi panostamme erityisesti korkealaatuisiin tuotteisiin sekä palvelevaan ja osaavaan henkilökuntaan.

Laatupolitiikan keskeiset kohdat ovat:

  • annettujen lupausten pitäminen
  • jatkuva toiminnan kehittäminen ja henkilökunnan koulutus
  • vastaaminen oman työnsä laadusta
  • asiakastarpeiden huomioiminen kaikessa toiminnassamme 
  • toimiminen taloudellisesti kannattavasti
  • työt kerralla valmiiksi.

Keskeiset tekijät, jotka mahdollistavat toiminnan laatupolitiikan mukaisesti ovat:

  • työkohteiden hyvä ennakkosuunnittelu
  • ammattitaitoinen, tavoitteisiin sitoutunut henkilökunta kohteeseen sopivat materiaalit
  • kohteeseen sopiva kalusto
  • työmaiden jälkiseuranta.

Laatupolitiikan voi kiteyttää seuraavasti:

Tuotamme palveluja taloudellisesti kannattavasti, sovittuun aikaan ja sopimuksen mukaisesti. Teemme työmme kerralla valmiiksi ja toteutamme sen niin asiakasystävällisesti kuin mahdollista.

Back To Top