Julkisivusaneeraus ja julkisivumaalaus Etelä-Suomessa ja Länsi-Suomessa

Turvaa rakennukselle!

Hyvä ylläpito on suunnitelmallista, jolloin korjaukset eivät tule yllätyksenä, vaan niihin on varauduttu jo etukäteen sekä teknisesti että taloudellisesti. Hyvän lopputuloksen aikaansaaminen onnistuu vain huolellisesti ja hyvillä materiaaleilla tehtynä.

Palveluihimme kuuluu myös julkisivusaneeraukset Etelä-Suomessa ja Länsi-Suomessa.Julkisivumaalaus ja julkisivusaneeraus Etelä-Suomi - Saumalaakso - Suomalaista palvelut

Julkisivusaneeraus on usein yksi taloyhtiöiden merkittävimmistä investoinneista. Laadukkaasti tehty ja toteutettu julkisivusaneeraus palauttaa kohteen entiseen kuntoon ja lisää asuinmukavuutta sekä asuntojen arvostusta.

Teemme julkisivujen saneeraukset alusta loppuun Etelä-Suomen alueella. Julkisivusaneerausprosessi suunnitellaan huolellisesti ennen toteuttamista. Näin julkisivusaneerauksesta saadaan mahdollisimman laadukas lopputulos, joka pysyy budjetissa.

Miksi valita Saumalaakso?

Laatupolitiikka

Toimintamme periaatteena on yhdistää ammattimiehen taidot, oikeat työtavat, hyvät välineet ja tuotteet toimivaksi kokonaisuudeksi. Siksi panostamme erityisesti korkealaatuisiin tuotteisiin sekä palvelevaan ja osaavaan henkilökuntaan. 

Laatupolitiikan keskeiset kohdat ovat:

• annettujen lupausten pitäminen
• jatkuva toiminnan kehittäminen ja henkilökunnan koulutus
• vastaaminen oman työnsä laadusta
• asiakastarpeiden huomioiminen kaikessa toiminnassamme 
• toimiminen taloudellisesti kannattavasti
• työt kerralla valmiiksi.

Keskeiset tekijät, jotka mahdollistavat toiminnan laatupolitiikan mukaisesti ovat:
• työkohteiden hyvä ennakkosuunnittelu
• ammattitaitoinen, tavoitteisiin sitoutunut henkilökunta kohteeseen sopivat materiaalit
• kohteeseen sopiva kalusto
• työmaiden jälkiseuranta.

Laatupolitiikan voi kiteyttää seuraavasti:

Tuotamme palveluja taloudellisesti kannattavasti, sovittuun aikaan ja sopimuksen mukaisesti. Teemme työmme kerralla valmiiksi ja toteutamme sen niin asiakasystävällisesti kuin mahdollista.

Julkisivumaalaus

Saumalaakso on myös julkisivumaalausten erityistaitaja. Julkisivumaalausten suorittaminen on vaativaa erityistyötä ja sisältää elementtien lisäksi ovet, parvekkeet, ikkunat, pellitykset, syöksytorvet, vesipellit, metalliosat, puuosat,  kaiteet ja monia pienempiä osia ja yksityiskohtia

Talon julkisivumaalaus on säännöllisesti tehtävä, talon julkisivun vaurioita ehkäisevä ja talon ulkonäköä kohentava toimenpide.  Käytämme julkisivumaalauksissa aina kohteeseen parhaiten soveltuvia maaleja ja työvälineitä pysyvän ja laadukkaan lopputuloksen takaamiseksi. Meiltä julkisivumaalaus tarpeittesi mukaisesti! Pyydä tarjous julkisivumaalauksesta Etelä-Suomessa.

Saumalaakso tekee kokonaisvaltaiset julkisivusaneeraukset ja julkisivumaalaukset Etelä-Suomen ja Länsi-Suomen alueella.

Ennakoi vahingot – Saumalaakso Oy

Lataa saumalaakso oy:n RT-kortti täältä.
RT-tuotekorttien avulla suunnittelija ja hankinnoista vastaava valitsee oikeat tuotteet, tarvikkeet ja laitteet hankkeeseensa. Kaksi- tai useampisivuinen tuotekortti kertoo tuotteen tekniset tiedot selkeästi jäsenneltynä ja luokiteltuna. (www.rakennustieto.fi)

facebook

Julkisivuelementti- ja ikkunakarmisaumat vaativat väliin joustavaa saumausainetta. Betonielementtejä ei voida panna tiiviiseen puskusaumaan toisiaan vasten.

Julkisivuelementti- ja ikkunakarmisaumat vaativat väliin joustavaa saumausainetta. Betonielementtejä ei voida panna tiiviiseen puskusaumaan toisiaan vasten.

Ajoissa tehty elementtitalon saumausten uusiminen tulee huomattavasti edullisemmaksi kuin korjaustyöt vaurioiden ilmaantumisen jälkeen.

Ajoissa tehty elementtitalon saumausten uusiminen tulee huomattavasti edullisemmaksi kuin korjaustyöt vaurioiden ilmaantumisen jälkeen.