Finnair – Blue Wings artikkelit

Home » YRITYS » Finnair – Blue Wings artikkelit

Saumalaakso laajentaa Länsi-Suomeen

Rakennusala käy kuumana ja Saumalaakso vastaa kysyntään laajentumalla. Vahvassa kasvussa oleva, Suomen johtava elementtisaumausyritys Saumalaakso palvelee Etelä-Suomen lisäksi nyt myös Länsi-Suomessa.

– Toimintamme ykköskriteeri on laatu, joka perustuu kotimaiseen osaamiseen ja ammattitaitoon. Teemme julkisivusaneerauksia pääosin taloyhtiöille ja toimimme pääurakoitsijana 80 % projekteistamme. Oman työn osuus urakoissamme on lähes poikkeuksetta 100%, Saumalaakson toimitusjohtaja Anton Panschin kertoo.

Julkisivusaneerauksiin kuuluvat henkilönostimilla tehtävät elementtisaumaukset, huoltomaalaukset, julkisivupesut, betonipaikkaukset ja muut julkisivujen korjaukset. Alkuvuodesta 2017 yritys laajentaa toimintansa Länsi-Suomen alueelle, jossa se yhdistää voimansa paikallisen toimijan kanssa. Saumalaakso työllistää jatkossa noin 60 alan ammattilaista.

Saumalaakson verkkokauppa tarjoaa maan laajimman valikoiman saumausmassoja, tarvikkeita ja työkaluja tukkuhinnoin. Tuotteet ovat noudettavissa Helsingin tai Turun noutomyymälästä tai ne voi tilata suoraan työmaalle. Apua tuotteiden valintaan ja käyttöön saa verkkokaupan ilmaisesta chat-palvelusta tai pian julkaistavasta mobiiliapplikaatiosta.

Faktat:
Faktat:
"Oman työn osuus urakoissamme on lähes poikkeuksetta 100%" 

Vuonna 1986 perustetun perheyritys Saumalaakson liikevaihto vuonna 2016 oli noin 4 000 000 m €.

Verkkosivut: www.saumalaakso.fi.

Verkkokauppa:  www.saumaustarvike.fi