Sanoja paperilla – lyhytelokuva

Home » YRITYS » Sanoja paperilla – lyhytelokuva

Sanoja paperilla – lyhytelokuva

Saumalaakso Oy haluaa kunnioittaa 100-vuotisjuhlavuotta viettävää Suomea.

Olemme yksi päätukija Sanoja paperilla -lyhytelokuvassa. Elokuva haluaa kunnioittaa Suomen itsenäisyyttä, kaventaa kuilua vanhusten ja nuorten välillä sekä lisätä tietoisuutta vanhusten vuosikymmenien ponnistelujen hyväksi, jotka ovat varmistaneet sen, että meillä on itsenäinen ja turvallinen Suomi.

Lyhytelokuvan tavoitteenamme on toteuttaa voimakas ja näyttävä lyhytelokuva, joka aloittaa ilmiön. Ilmiön tarkoitus on saattaa veteraanien ja lottien uhraukset nuorten tietoon, lisätä nuorten historiantuntemusta nimenomaan koettujen tarinoiden kautta sekä suunnata huomio yksinäisiin vanhuksiin.

Juhlavuoden aikana järjestetään keräys yhteistyötahojen kanssa vanhusten tukemiseksi.

T2Tuotannon Sanoja paperilla -lyhytelokuva on hyväksytty osaksi Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden 2017 ohjelmaa. Juhlavuosi on avoin kaikille suomalaisille ja Suomen ystäville.

Suomen itsenäisyyttä juhlistetaan vuonna 2017 laajalla ja monipuolisella ohjelmalla. Valtioneuvoston kansliassa toimiva Suomi 100 -hanke vastaa juhlavuoden ohjelman kokoamisesta. Olemme ylpeänä mukana ja osaltamme kunnioittamassa ja rakentamassa juhlavuotta.

Lisätietoa hankkeesta:
http://suomifinland100.fi/
http://www.sanojapaperilla.fi/