skip to Main Content
Onhan Siinä Avainlippu?

Onhan siinä avainlippu?

Saumalaakso luonnollisesti mukana Onhan siinä Avainlippu? –kampanjassa

Avainlippua käyttävä ja suomalaiseen työhön luottava Saumalaakso ottaa osaa kolmivuotiseen Onhan siinä Avainlippu? –kampanjaan. Osallistumisemme on ilmiselvää, sillä oman työn osuus kaikesta tekemästämme työstä on lähes poikkeuksetta 100%!

Kampanjalla pyritään lisäämään ihmisten ymmärrystä suomalaista työtä ja omia valintojaan kohtaan. Avainlippu on kannanotto Suomessa pysyvän työn, ekologisuuden sekä eettisyyden hyväksi.

Avainlippu myönnetään yrityksille tietyin kotimaista työtä tukevin edellytyksin: Yrityksen palvelut tuotetaan Suomessa, sen johdon on toimittava ja pääkonttorin sijaittava Suomessa ja yrityksellä on oltava korkea suomalainen omistuspohja. Keskimäärin Avainlippu-tuotteiden kotimaisuusaste on yli 80%.

Sinäkin voit vaikuttaa valinnoillasi.  Toiveena on, että tulevaisuudessa saadaan entistä enemmän yrityksiä ja ihmisiä mukaan tukemaan yhteistä tavoitetta suomalaisen työn ja suomalaisen työn arvostuksen lisääntymisestä. 

Onhan Avainlippu-merkki tuttu?

Avainlippu on kulkenut suomalaisten mukana jo yli 50 vuotta. Se on enemmän kuin pelkkä tuotteisiin ja palveluihin lätkäistävä leima: se on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä status; merkki, jota saa käyttää vain vahvasti kotimaisen työn puolesta liputtavat yritykset. Eli kun valitset Avainlipulla varustetun yrityksen, teet vastuullisen valinnan suomalaisen työn ja Suomen talouden tukemisesta. 

Tutustu tarkemmin Avainlippuun ja Onhan siinä Avainlippu? –kampanjaan:

https://avainlippu.suomalainentyo.fi/

https://avainlippu.suomalainentyo.fi/tietoa-kampanjasta/  

Back To Top