skip to Main Content
Saumalaakson Organisaatiorakenne Uudistui, Henkilökunta Ja Yhteyshenkilöt Pysyvät Ennallaan

Saumalaakson organisaatiorakenne uudistui, henkilökunta ja yhteyshenkilöt pysyvät ennallaan

Kuluneen vuoden aikana Saumalaakson organisaatiorakenteessa on tapahtunut muutoksia. Turun toimipisteen liiketoiminta ja henkilökunta on siirtynyt alkuvuodesta perustetun Saumalaakso Oy Länsi-Suomen haltuun. Asiakkaalle muutos näkyy vain laskuttavan yrityksen nimen ja y-tunnuksen muutoksena. Yhteyshenkilöt, työntekijät tehtävineen ja aiemmin sovitut hinnat ja ehdot säilyvät ennallaan. Lisäksi Saumalaakso on laajentunut Pirkanmaalle, jossa saumausurakoita hoitaa Saumalaakso Oy Pirkanmaa. Kaikki kolme yhtiötä toimivat Saumalaakson sateenvarjon alla, mutta keskittyvät kukin oman alueensa urakointiin ja toiminnan kehittämiseen.

Saumalaakso Oy Länsi-Suomi

Saumalaakson tarina Länsi-Suomessa alkoi alkuvuodesta 2017. Pitkään alalla olleen PP-Sauma Oy:n henkilökunta siirtyi tuolloin Saumalaakson palvelukseen. Samalla PP-Sauman toimitusjohtaja Pasi Virtanen nimitettiin Saumalaakson Länsi-Suomen yksikön aluejohtajaksi. Neljä vuotta myöhemmin eli keväällä 2021 yksikön henkilökunta ja asiakkaat siirtyivät juuri perustetun Saumalaakso Oy Länsi-Suomen hoiviin. Liiketoimintasiirron tarkoituksena on vahvistaa ja kehittää toimintaa Turun alueella. Muutos näkyy asiakkaille käytännössä vain laskuttavan yrityksen nimen ja y-tunnuksen muuttumisena. Muuten asiat rullaavat kuten ennenkin: yhteyshenkilöt ja saumaajat pysyvät samoina vanhoina tuttuina.

Saumalaakson vahvuus on perinteisesti ollut korjaussaumauksessa. Saumalaakso Oy Länsi-Suomi on erikoistunut korjaussamauksen lisäksi uudissaumaukseen, jossa sillä on vankka osaaminen. Tärkeää on myös paikallisuus: työntekijät, yhteyshenkilöt ja pääkonttori sijaitsevat Turussa.

Saumalaakso Oy Pirkanmaa

Saumalaakso laajensi Pirkanmaalle, kun Saumalaakso Oy Pirkanmaa perustettiin alkuvuodesta 2021. Uutta yhtiötä luotsaa konkarisaumari Esko Moilanen, joka muutti pestin perässä Lempäälään. Toiminta on vasta alkanut, mutta asiakkaiden kiinnostus on jo herännyt. Pirkanmaalla on saatu runsaasti tarjouspyyntöjä, ja ensimmäinen urakkakohde on juuri alkanut. Saumalaakso Oy Pirkanmaa on erikoistunut taloyhtiöiden korjaussaumaamiseen.

Saumalaakso Oy jatkaa Uudellamaalla

Saumalaakso Oy jatkaa muuten tuttuun tapaan, mutta Länsi-Suomen ja Pirkanmaan yhtiöiden perustamisen jälkeen sen toiminta keskittyy Uudellemaalle. Vuosi 2021 on ollut tarjouspyyntöjen suhteen erittäin vilkas. Taloyhtiöt ovat olleet hyvin aktiivisesti liikenteessä, ja tarjouksia on tehty ennätysmäärä. Elokuussa alkoi Saumalaakson historian suurin projekti, kauppakeskus Malmintori Helsingin Malmilla. Saumaukset ovat siellä parhaillaan käynnissä, ja töitä riittää pitkälle ensi vuoteen. Malmintorin urakasta kerromme lisää projektin edetessä, joten kannattaa pysyä kuulolla.

Saumalaakso mukana Kiinteistö 2021 -messuilla

Olemme mukana Kiinteistö 2021 -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 6.-7.10.2021. Osastoltamme löydät laajasti ajankohtaista tietoa uusinta- ja uudissaumauksesta sekä julkisivu-urakoinnista. Tervetuloa mukaan! Lisätietoa messuista, aikatauluista ja näytteilleasettajista löydät Kiinteistömessujen nettisivuilta.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Länsi-Suomi

Pasi Virtanen
0400 538 446

pasi@saumalaakso.fi

Pirkanmaa

Esko Moilanen
0400 850 515

esko@saumalaakso.fi

Uusimaa

Anton Panschin
0400 165 579

anton@saumalaakso.fi

Back To Top