skip to Main Content

Saumalaakso Oy laajentui Länsi-Suomeen

Tiedote

PP-Sauma Oy:n henkilökunta siirtyi Saumalaakso Oy:n palvelukseen 1.3.2017. PP-Sauma Oy:n (Y-0953052-6) toimitusjohtaja Pasi Virtanen nimettiin Saumalaakso Oy:n Länsi-Suomen yksikön aluejohtajaksi.

Pasin yhteystiedot ovat:

0400 538 446 / pasi@saumalaakso.fi

Saumalaakso Oy ottaa hoitaakseen 1.3.2017 alkaen PP-Sauma Oy:n nykyiset työmaat ja ennen 1.3.2017 PP-Sauma Oy:ltä tilatut työt.

Yhdistymisen jälkeen Saumalaakso Oy työllistää 53 asentajaa ja kuusi toimihenkilöä.

Toimipiste Turussa

Saumalaakso on avannut toimipisteen Turkuun. Osoite: Harmokatu 7, 20380 Turku. Saumaustarvike avasi myös noutomyymälän samaan osoitteeseen.

Mikä on PP-Sauma Oy?

Elementtisaumaus- ja tiivistysurakointia vuodesta 1967 Vuonna 1967 A.Virtasen perustaman Loimaan Tiivistesauman nimeksi muotoutui 1993 PP-Sauma Ky (PP-Sauma Oy 2016), joka jatkaa yritystoimintaa toisessa polvessa. Ammattitaitomme on syntynyt vuosikymmenten kokemuksella mikä näkyy työn jäljessä ja laadussa sekä luotettavana asiakasystävällisenä palveluna. Yritystoimintamme on vastuullista sekä perustuu vahvaan ammattitaitoon ja liiketoimintaperiaatteisiin. Laadukas ja hyvin tehty työ ovat pitäneet yrityksemme alan kärjessä useita vuosia. Toimialaamme kuuluvat uudis- ja saneerauskohteiden saumaus- ja tiivistystyöt, pääasiassa toimimme aliurakoitsijoina isoille rakennusyhtiöille, tarjoamme samat palvelut myös yksityisille sekä yrityksille ympäri Varsinais-Suomea. PP-Sauma tunnetaan laadustaan, käytämme vain alan parhaimpia CE-merkittyjä tuotteita sekä kiinnitämme palvelussamme huomiota sovituissa aikatauluissa pysymiseen ja laadukkaaseen lopputulokseen ammattitaidolla joka kestää, näin taataan tyytyväiset asiakkaat. ”Kaikki yhteistyö ei ole saumatonta”. Lähde: Loimaan Seudun nuorkauppakamri, Intohimoinen yritystarina 2016

Yhdessä voimme vain olla entistä parempia ja PP-Sauma onkin nyt “hyvässä saumassa” ja tarina jatkuu… -Kun laatu on kriteeri-

Saumalaakso Oy ennätystulokseen

Saumalaakson liikevaihto kasvoi lähes 50 %. Päättyneellä tilikaudella 28.2.2017 liikevaihto oli yli 4.000.000 €. Verkkokaupan liikevaihto kasvoi vuonna 2016 yli 80 %.

Tulevaisuus on valoisa

Laatu pitää pinnalla ja ennusteiden mukaan Saumalaakso jatkaa maamme merkittävimpänä saumausyrityksenä myös tulevaisuudessa. Jatkuva kehittyminen ja palveluiden parantuminen tulee jatkumaan myös tulevaisuudessa.

Rakentavin terveisin

Anton Panschin
toimitusjohtaja

Back To Top