skip to Main Content

Tämä tietosuojalausunto päivitettiin viimeksi lokakuu 26, 2021, ja se koskee Euroopan talousalueen kansalaisia ja pysyviä asukkaita.

Tässä tietosuojalausunnossa kerromme, mitä teemme tiedoilla, jotka saamme sinusta https://www.saumalaakso.fi:n kautta. Suosittelemme, että luet tämän lausunnon huolellisesti. Käsittelemme lausunnossa tietosuojalainsäädännön vaatimuksia. Tämä tarkoittaa muun muassa seuraavaa:

  • ilmoitamme selvästi tarkoitukset, joita varten käsittelemme henkilötietoja. Teemme tämän tietosuojalausunnon avulla;
  • pyrimme rajoittamaan henkilötietojen keräämisen vain niihin henkilötietoihin, joita voi kerätä laillisia tarkoituksia varten;
  • pyydämme ensin nimenomaista suostumustasi henkilötietojesi käsittelyyn tapauksissa, joissa vaaditaan suostumustasi;
  • ryhdymme asianmukaisiin turvatoimenpiteisiin henkilötietojesi suojaamiseksi ja vaadimme sitä myös osapuolilta, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme;
  • kunnioitamme oikeuttasi päästä käsiksi henkilötietoihisi tai pyyntöäsi korjata tai poistaa niitä.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää tarkalleen, mitä tietoja pidämme sinusta, ota yhteyttä meihin.

1. Tarkoitus, tiedot ja säilytysaika

Voimme kerätä tai vastaanottaa henkilökohtaisia tietoja useisiin liiketoimintaamme liittyviin tarkoituksiin, joihin voi kuulua seuraavaa: (laajenna napsauttamalla) 

2. Jakaminen muiden osapuolten kanssa

Jaamme tai luovutamme näitä tietoja muille käsittelijöille, vain seuraavia tarkoituksia varten:

Suorittimet

3. Evästeet

Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Lisätietoja evästeistä, katso Cookie Policy .  

4. Turvallisuus

Olemme sitoutuneet henkilötietojen turvallisuuteen. Toteutamme asianmukaiset turvatoimenpiteet henkilötietojen väärinkäytön ja luvattoman käytön rajoittamiseksi. Tämä varmistaa, että vain tarvittavilla henkilöillä on pääsy tietoihisi, että pääsy tietoihisi on suojattu ja että turvatoimiamme tarkistetaan säännöllisesti.  

5. Kolmannen osapuolen verkkosivustot

Tämä tietosuojaseloste ei koske kolmansien osapuolten verkkosivustoja, jotka on linkitetty verkkosivustomme linkeillä. Emme voi taata, että nämä kolmannet osapuolet käsittelevät henkilötietojasi luotettavasti tai turvallisesti. Suosittelemme, että luet näiden verkkosivustojen tietosuojalausunnot ennen näiden sivustojen käyttöä. 

6. Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. On suositeltavaa, että tutustut tähän tietosuojaselosteeseen säännöllisesti, jotta olet tietoinen muutoksista. Lisäksi ilmoitamme sinulle aktiivisesti aina muutoksista, kun se on mahdollista.  

7. Tietojesi käyttöön ja muokkaamiseen

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää mitä henkilötietoja meillä on sinusta, ota yhteyttä meihin. Voit ottaa meihin yhteyttä alla olevien tietojen avulla. Sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Sinulla on oikeus tietää, mihin henkilötietojasi tarvitaan, mitä niille tapahtuu ja kuinka kauan niitä säilytetään.
  • Käyttöoikeus: Sinulla on oikeus käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi, jotka ovat meidän tiedossa.
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen: sinulla on oikeus täydentää, korjata, poistaa tai estää henkilötietojesi käytön milloin tahansa.
  • Jos annat meille suostumuksesi tietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus peruuttaa suostumus ja saada henkilötietosi poistetuksi.
  • Oikeus siirtää tietojasi: sinulla on oikeus pyytää kaikkia henkilötietojasi rekisterinpitäjältä ja siirtää ne kokonaisuudessaan toiselle rekisterinpitäjälle.
  • Oikeus vastustaa: voit vastustaa tietojesi käsittelyä. Noudatamme tätä, ellei tietojesi käsittelyyn ole perusteltua syytä.

Varmista, että ilmoitat aina selkeästi kuka olet, jotta voimme olla varmoja siitä, ettemme muokkaa tai poista väärän henkilön tietoja.

 

8. Valituksen tekeminen

Jos et ole tyytyväinen tapaan, miten käsittelemme valitustasi henkilötietojesi käsittelystä, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle. 

9. Tietosuojavastaava

Tietosuojavastaavamme on rekisteröity EU: n jäsenvaltion tietosuojaviranomaiselle. Jos sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä liittyen tähän tietosuojaselosteeseen tai tietosuojavastaavalle, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen Anton Panschin, www.saumalaakso.fi tai anton@saumalaakso.fi tai puhelimitse 010 209 7501 

10. Yhteystiedot

Saumalaakso Oy
Kääpätie 7
00760, Helsinki
Suomi
Verkkosivusto: https://www.saumalaakso.fi
Sähköposti: helsinki@saumalaakso.fi
Puhelinnumero: 010 209 7500

Liitteessä

Really Simple SSL

Really Simple SSL and Really Simple SSL add-ons do not process any personal identifiable information, so the GDPR does not apply to these plugins or usage of these plugins on your website. You can find our privacy policy here.

Complianz | The Privacy Suite for WordPress

This website uses the Privacy Suite for WordPress by Complianz to collect and record Browser and Device-based Consent. For this functionality, your IP address is anonymized and stored in our database. This service does not process any personally identifiable information and does not share any data with the service provider. For more information, see the Complianz Privacy Statement.

LiteSpeed Cache

This site utilizes caching in order to facilitate a faster response time and better user experience. Caching potentially stores a duplicate copy of every web page that is on display on this site. All cache files are temporary, and are never accessed by any third party, except as necessary to obtain technical support from the cache plugin vendor. Cache files expire on a schedule set by the site administrator, but may easily be purged by the admin before their natural expiration, if necessary. We may use QUIC.cloud services to process & cache your data temporarily.Please see https://quic.cloud/privacy-policy/ for more details.

Akismet

We collect information about visitors who comment on Sites that use our Akismet anti-spam service. The information we collect depends on how the User sets up Akismet for the Site, but typically includes the commenter's IP address, user agent, referrer, and Site URL (along with other information directly provided by the commenter such as their name, username, email address, and the comment itself).  
Back To Top