skip to Main Content

0n sitoutunut pitämään tämän verkkosivuston ajan tasalla ja täsmällisenä. Jos kuitenkin kohtaat jotain virheellistä tai vanhentunutta tietoa, arvostamme sitä, että voisit kertoa siitä meille. Osoittakaa meille, mistä kohtaa verkkosivustoa olette lukeneet tiedot. Sen jälkeen tarkastelemme tätä mahdollisimman pian. Lähetä vastauksesi sähköpostitse osoitteeseen: [sähköposti_yritys].

Emme ole vastuussa vahingoista, jotka johtuvat epätarkkuuksista tai puutteellisuudesta, emmekä vahingoista, jotka johtuvat ongelmista yhteyksissä tai ovat luontaisia ongelmia ​​tiedon levityksen myötä Internetin kautta, kuten häiriöistä tai keskeytyksistä yhteyksissä. Verkkolomakkeita käytettäessä pyrimme rajoittamaan pakollisten kenttien määrän minimiin. Saumalaakso Oy ei vastaa mistään menetyksestä, joka aiheutuu tietojen, neuvojen tai ideoiden käytöstä, jotka Saumalaakso Oy on antanut tämän sivuston kautta.

Sähköpostitse tai verkkolomakkeella lähetettyjä vastauksia ja tietosuojakyselyjä käsitellään samalla tavalla kuin kirjeitä. Tämä tarkoittaa, että voit odottaa vastausta meiltä viimeistään kuukauden kuluessa. Monimutkaisten pyyntöjen yhteydessä ilmoitamme sinulle kuukauden kuluessa, jos tarvitsemme enintään 3 kuukautta.

Henkilötietoja, jotka annat meille vastauksesi tai tietojen pyyntösi yhteydessä, käytetään vain tietosuojalausuntomme mukaisesti.

yrkii kaikin kohtuullisin keinoin suojaamaan järjestelmiään kaikelta laittomalta käytöltä. oteuttaa tätä varten asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet, ottaen huomioon muun muassa tekniikan tason. Se ei kuitenkaan ole vastuussa mistään suorista ja/tai epäsuorista vahingoista, jotka verkkosivuston käyttäjä on kärsinyt seurauksena siitä, että kolmas osapuoli käyttää laitonta järjestelmää.

Saumalaakso Oy ei ole vastuussa sellaisten verkkosivustojen sisällöstä, mihin tai mistä hyperlinkki tai jokin muu viittaus on tehty. Kolmansien osapuolten tarjoamiin tuotteisiin tai palveluihin sovelletaan näiden kolmansien osapuolten ehtoja.

Työntekijämme pyrkivät kaikin tavoin takaamaan pääsyn verkkosivustollemme ja parantamaan sitä jatkuvasti. Mukaan lukien henkilöt, jotka käyttävät erityisohjelmistoja vamman vuoksi.

Kaikki immateriaalioikeudet tämän verkkosivuston sisältöön, kuuluvat Saumalaakso Oy :lle tai kolmansille osapuolille, jotka ovat itse asettaneet verkkosivuille sisältöä tai joilta Saumalaakso Oy on saanut käyttöoikeuden sisältöön.

Näiden materiaalien kopiointi, levittäminen ja muu käyttö ei ole sallittua ilman Saumalaakso Oy :n kirjallista lupaa, paitsi ja vain, jos pakottavan lain säännöksissä (kuten lainausoikeudessa) toisin säädetään, ellei erityinen sisältö määrää toisin.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia verkkosivuston esteettömyydessä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Back To Top